Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

10% REDUCERE IN RESTAURANTELE LA MAMA PENTRU SPECTATORII CONCURSULUI INTERNATIONAL “GEORGE ENESCU”

In perioada 1 – 23 septembrie, are loc in Bucuresti, Concursul International „George Enescu”. Puteti gasi detaliile si programul complet al  Concursului pe http://festivalenescu.ro/

Ne bucuram nespus sa fim printre principalii sponsori ai evenimentului. In toata aceasta perioada am pregatit si o surpriza pentru participantii la eveniment: in baza biletului de acces vor beneficia de o reducere de 10% la nota de plata. Mai jos puteti vedea regulamentul promotiei.

 

≈ Regulament cadru ≈

VINO CU BILETUL DE ACCES LA CONCURSUL INTERNATIONAL “GEORGE ENESCU” SI BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE LA NOTA DE PLATA IN RESTAURANTELE LA MAMA.

Perioada campaniei: 1.09.2018 – 23.09.2018

 Campanie desfasurata pentru clientii societatilor Trotter Restaurant SRL si Lipscani Restaurant SRL

Sectiunea 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
Campania este organizata de catre Societatea TROTTER RESTAURANT S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319 OB 18b, intrarea I, sector 6, inmatriculata la R.C. sub numarul J40/1438/1999, C.U.I. RO 11466740, cont IBAN nr. RO85BPOS70602560545RON0C, deschis la BancPost – Universitate, reprezentata de Dl Catalin Eugen Mahu, in calitate de Reprezentant al Administratorului si societatea Lipscani RESTAURANT SRL, cu sediul in Str. Bacani, Nr.1, Sec.3, Bucuresti, inmatriculata la R.C. sub numarul J40/110/2010, CUI RO26375349, reprezentata de Dl Catalin Eugen Mahu, in calitate de Administrator.

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate in continuare:

Sectiunea 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania este organizata si se desfasoara in toate restaurantele “La Mama”. Reducerile acordate prin aceasta capanie se aplica DOAR pentru consumatia la masa, in restaurant si nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii in curs.

Sectiunea 3. DURATA SI DREPTUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

Campania se va desfasura in intervalul 1.09.2018 – 23.09.2018. La campanie pot participa toate persoanele fizice care au implinit 18 ani la data intrarii in campanie si care au un bilet de participare la evenimentele organizate cu ocazia Concursului International George Enescu.

Sectiunea 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

In aceasta campanie intra toate produsele comercializate in reteaua de restaurante “La Mama”, cu exceptia produselor din tutun, a cartilor, a ofertelor de tip “Meniu rapid”, “Meniul Zilei”, “Meniu de Seara” si a tuturor pachetelor si ofertelor speciale diponibile. Nu se aplica in cazul pachetelor livrate la domiciliu.

Sectiunea 5. MECANISMUL PROMOTIEI

5.1 Pentru a participa la aceasta campanie, clientul (consumatorul) trebuie sa detina un bilet valid la evenimentele organizate in cadrul concursului George Enescu si sa il arate in momentul sosirii sale in restaurant. In baza acestuia, clientul va beneficia de o reducere de 10% la nota de plata care se va aplica la fiecare vizita in restaurante pana la data incheierii promotiei, respectiv 23.09.2018.

5.2. Clientul care beneficiaza de reducere in baza prezentarii biletului trebuie sa specifice acest lucru in momentul in care face rezervarea telefonica si in restaurant, la inaintarea comenzii. Reducerea nu se aplica in cazul in care clientul a aratat biletul dupa efectuarea notei de plata.

5.3. Societatile TROTTER RESTAURANT SRL si LIPSCANI RESTAURANT SRL isi rezerva dreptul de a modifica modul de acordare a reducerii precum si valoarea acesteia, fara anuntarea in prealabil a acestor modificari.

Sectiunea 6. DISPOZITII FINALE

6.1. In cazul in care organizarea promotiei este impiedicata de evenimente de forta majora, organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea campaniei.

6.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, daca aceste modificari se impun pentru desfasurarea corecta, pe toata durata Campaniei, cu conditia informarii clientilor (consumatorilor) pe pagina dedicata de pe www.lamama.ro si prin Regulamentele puse la dispozitia cumparatorilor in restaurante si la sediul Organizatorului. In cadrul programului, nu pot participa la acest program angajatii SC Trotter Restaurant SRL si SC Lipscani Restaurant SRL, precum si soti/sotii si rudele de gradul I ale acestora.

6.3. Pentru intrebari, sugestii, sesizari sau reclamatii va rugam sa ne contactati prin email la adresa de e-mail office@lamama.ro.

Organizator:
S.C. TROTTER RESTAURANT S.R.L. si S.C. LIPSCANI RESTAURANT SRL

 

Data 30.08.2018

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!