Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

INDRAZNESTE SA CITESTI! UN PROIECT “LA MAMA” – EDITURA RAO

O ieșire cu familia este cea mai bună ocazie să răsfoiești o carte. Editura RAO și restauratele „La Mama” s-au hotarat sa vină în întampinarea dorințelor tale și au inventat „Biblioteca La Mama”, de unde vei putea alege cele mai interesante volume, în timp ce îți savurezi cafeaua sau aștepți să ți se aducă gustarea.

Editura Rao are câte o carte pentru fiecare: pentru o mamă cu puțin timp liber dar mereu la modă sau pentru un tată pasionat de thrillere, pentru un baiețel amator de dinozauri sau pentru o fetiță îmbrăcată în prințesă, pentru un unchi foarte stresat căruia îi place să deseneze sau pentru o vecină care iubește gastronomia.

Puteți alege autori clasici ca Dante, Diderot, Stendhal, Dickens, Tolstoi sau autori marcanţi ai secolului XX ca Saint-Exupéry, Sartre, Hesse, Kafka, Thomas Mann, Umberto Eco sau Gabriel Garcia Marquez. Cu siguranță veți fi încântați de volumele prozatorilor contemporani ca Howard Jacobson,Colum McCann sau Sarah Stricker sau ale autorilor de thrillere ca Dan Brown, al cărui Codul lui da Vinci a fost un fenomen de piaţă sau ca John Grisham,Tom Clancy, David Baldacci, John LeCarré, James Patterson, Clive Cussler, Steve Berry, toți aceștia fac parte din cartea RAO.

Poate vă vor tenta clasici ai genului fantasy, precum J.R.R. Tolkien, Robert Jordan, Patrick Rothfuss, dar şi autori români de mare succes ca Eugen Ovidiu Chirovici și Igor Bergler. Cărţile ilustrate, enciclopediile, poveştile clasice, cărţile-jucărie sau cele interactive cu dinozauri, piraţi sau personaje mitologice, toate într-o formă grafică deosebită, vor face cu siguranță deliciul copiilor dumneavoastră.

Și dacă dorești să faci un cadou special îți vom spune noi care este acela: cadoul perfect ilustrează pasiunea celui care îl primește.

Editura RAO. O carte pentru fiecare.

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!