Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

19 ANI DE LA DESCHIDEREA PRIMULUI RESTAURANT LA MAMA

Ce inseamna pentru noi 27 februarie 2018? Data la care sarbatorim 19 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama!

In acesti 19 ani am scris istorie gastronomica si am oferit tuturor clientilor nostri rasfat culinar. In tot acest timp am crescut si ne-am reinventat permanent: “La Mama” inseamna astazi o bucatarie cu gustul celei “de acasa”, o bucatarie romaneasca și internationala, dar una citadina, urbana, reinterpretata.

 

De aceea, vrem sa ne bucuram toti clientii fideli in aceasta zi minunata cu o reducere promotionala de 50%, acordata pe baza de voucher! Cum poti obtine acest voucher? Pana la data de 26 Februarie inclusiv, vei primi unul la fiecare vizita in restaurant, sau la fiecare comanda acasa, indiferent de valoarea notei de plata.

Tot in aceasta zi vom lansa bratara albastra, a treia din colectia bratarilor aniversare La Mama, parte a campaniei dedicate Centenarului Marii Uniri. Poti vedea toate detaliile campaniei pe pagina web: lamama.ro/sarbatorim100impreuna

 

Multumim Partenerilor ce ne sunt alaturi: Carlsberg, Pepsi, Albalact, Crama Histria, Vinuri de Macin, RADIC, Conti Group, Editura RAO.

Te asteptam sa sarbatorim impreuna, intre orele 10 – 23, exceptie facand restaurantul La Mama Ateneu – str Episcopiei 9 – care se va inchide la ora 17 pentru un eveniment privat si La Mama Orhideea, care functioneaza dupa programul galeriei comerciale.

Ofertele sunt supuse unor termene si conditii:

  • Reducerea se aplica doar in data de 27 Februarie pe baza prezentarii voucherului pentru consumatia din restaurante la toate produsele din meniu, cu exceptia ofertelor speciale ( ex. meniul zilei) si nu se cumuleaza cu alte oferte in curs.
  • Reducerea nu se aplica la comenzile cu livrare sau cu ridicare din restaurant. 
  • Nu intra in aceasta oferta cartile, produsele din tutun.  
  • In data de 27 Februarie nu se fac rezervari, servirea se va face in ordinea sosirii in restaurant.
  • Oferta este disponibila in limita stocurilor de produse si a locurilor la mese.
Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!