Brunch pe terasa La Mama Ateneu - La Mama
Brunch pe terasa La Mama Ateneu

Vara aceasta, clientii La Mama au un motiv in plus de sarbatoare!

In fiecare weekend, in cadrul restaurantului La Mama Ateneu organizam o zi speciala de brunch, la terasa!

Cu aceasta ocazie am pregatit o zi de rasfat avand la baza un meniu special, cu omlete si ochiuri la capac, fructe de mare si sampanie!

La o parte din aceste evenimente, gazda evenimentului este chiar domnul Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama. Clientii au ocazia de a-l cunoaste personal si totodata de a-l vedea live, gatind pentru ei retetele sale speciale!

Multumim partenerului principal La Mama in organizarea fiecarui eveniment de brunch – Agricola Bacau, care ne furnizeaza ingredientele speciale pentru cele mai bune omlete si oua la capac: specialitatile crud-uscate din carne, precum și Ouale Ochioase, imbogatite natural cu luteina, si Ouale Inimoase, imbogatite cu Omega 3 și antioxidanți.

Urmareste pe pagina de Facebook La Mama programul evenimentelor ce urmeaza!

Clientii care poarta la mana bratarile aniversare tricolor – dedicate Centenarului Marii Uniri – beneficiaza de reduceri de pana la 25% la produsele din meniu. Vezi detaliile campaniei dedicate Centenarului Marii Uniri pe http://lamama.ro/sarbatorim100impreuna

Pentru a vedea cum arata un eveniment de Brunch cu #Mahulatigaie, poti urmari in videoul urmator:

Te asteptam in fiecare zi sa te bucuri de atmosfera frumoasa si deliciile de pe terasa La Mama Ateneu, locul perfect pentru o zi in familie sau cu prietenii!