Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

IUBESC IA ROMANEASCA DE ZIUA RECOLTEI, EDITIA A TREIA

La “La Mama”, am asteptat cu nerabdare intreaga vara sa vina ziua aceea din an cand serbam impreuna cu oaspeții nostri bogațiile toamnei: Ziua Recoltei, anul acesta la ediția cu nr. 3.

Sambata, pe 13 octombrie (zi norocoasa), am purtat cu toții IA preferata, pentru ca soarele de pe terasa noastra a fost dornic sa o vada, iar evenimentul a facut parte din seria celor atat de frumos intitulate: Iubesc IA romaneasca.

Am admirat minunațiile de straie populare ornate cu margele și brodate manual de catre dna. Marilena Iosifaru, Mester Popular și dna. Daniela Floroiu, din comuna Corbeni, jud. Arges, iar cei mici au participat la Atelierul de Confectionat Papusi pe Linguri de Lemn, sustinut de dna. Marilena Iosifaru. Prietenii noștri au venit in aceasta zi speciala cu o multime de delicii culinare: dulceața, gem, magiun, compoturi si siropuri naturale, dar și palinca, vișinata sau murata.

Iar noi ne-am pregatit pentru aceasta zi cu un Meniu Special de bucate: placinta de dovleac, supa cremă de dovleac, pastrama de oaie la tigaie, berbecut la protap, mancarica de pui cu gutui si multe altele, stropite din belșug cu must și cu vin Rasfat ®.

Pentru ca este sezonul dovlecilor, am avut o mulțime de dovleci care abia asteptau să fie sculptați. Știam ca oaspeții noștri sunt creativi, dar acum s-au întrecut pe ei însisi, așa ca toți participanții la concursul de sculptat dovleci au fost declarați castigatori.

Cel mai așteptat concurs a fost deja tradiționalul nostru Concurs de Zacusca! Juriul competent și obiectiv a degustat toate zacustele inscrise, apoi a dat verdictul: cea mai cea zacusca au fost, de fapt… cele mai cele: doua gospodine pricepute au fost premiate cu o sticla de Feteasca Neagra Rasfaț ®.

Ne vedem la anul, cand  deja participantii de anul acesta ne intreaba daca “Ziua Recoltei poate tine doua zile, pentru ca a fost prea frumos”.  🙂 Va mulțumim tuturor si așteptam sa ne revedem.

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!