Mancare gatita | Cu livrare acasa | Restaurant La Mama
Mancare gatita

Stiti deja ca fiecare restaurant La Mama va rasfata cu un numar mare de preparate culinare. Exact! Ar trebui sa adaugam si delicioase – pentru ca asa sunt ele descrise de catre toti cei care ne trec pragul si, desigur, de catre cei ce aleg mancare gatita acasa La Mama, livrata direct la domiciliu (sau la sediul companiei).

Bucatarii nostri stiu exact ce fac. Avem incredere in abilitatile lor si stim ca vor pregati pentru dvs. doar mancare gatita cu gustul dorit, cel pe care l-ati cunoscut demult, cand, copil fiind, asteptati cu drag de fiecare data farfuria aburinda, in care nu mai conta parca ce era; atat timp cat era facuta de cea mai minunata persoana, mama.

Descoperiti toate preparatele La Mama si lasati-va purtat, cu ajutorul aromelor imbietoare, in trecutul unde mancarea parca avea ceva divin (pentru ca era preparata cu dragoste, asa cum facem si noi)!

Alege mancare gatita cu drag, cum se poate doar La Mama!

Vrem sa va surprindem placut, sa va lasam sa cercetati si sa poftiti dupa fiecare preparat in parte. Astfel ca nu va vom spune acum ce gasiti in meniu. Va vom sopti doar: mancare gatita dupa reguli stricte, dar si cu un strop de creativitate, cum ar fi un bulz cu branza de burduf, aromat cu costita afumata de cea mai buna calitate, sau tocanita de vita cu ciuperci, slanina, morcovi, ceapa, usturoi si cimbrisor…

Deci, nu va spunem mai mult. Va lasam sa va convingeti singuri de diversitatea preparatelor si sa alegeti exact ce va aduce aminte de acasa. Preparatele noastre contin ingrediente proaspete, alese cu atentie, ce provin de la furnizori in care avem incredere deplina.

Comanda se face rapid, ajunge in cel mai scurt timp la dvs., indiferent de locatia din Bucuresti pe care ati ales-o, iar preturile, dupa cum se poate observa si in meniu, fac loc si unui desert bun, pentru o experienta culinara desavarsita.

V-am convins, nu-i asa? Alegeti mancare gatita cu livrare in Bucuresti, bucurati-va de gustul autentic romanesc si reveniti ori de cate ori simtiti nevoia. La Mama, usile-s mereu deschise pentru cei dragi!